Петък, 1 Декември 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 07 Октомври 2017

3313

Дневен хороскоп - Водолей - 07.10.2017 - Напрегнат ден

Съботният ден не е особено сполучлив за Водолеите. В случая не става дума за липса на шанс, защото такъв имате, но се получа странно разминаване с целите, което явно е плод на съвкупното звездно влияние.

То е носител на взаимно пречещи си красноречиви и противоречиви влияния. Получавате интересно предложение, което ще ви вълнува през целия ден. Обръщате твърде малко внимание на въпрос, който може да се окаже особено важен за вас след време. Не допускайте личното ви отношение да влияе на професионалните ви контакти днес. Имате възможност да напреднете много като черпите от опита на човек от обкръжението ви. Възползвайте се от него. Настроението ви все пак е оптимистично и задачите, които сте си набелязали ще ви се получават лесно.

Не е изключено да ви поканят на среща с приятели или случайно да попаднете на стари приятели във връзка с някакво събитие. Преживяването ще ви подейства окуражаващо. Подобно на лъч проектирате навсякъде собствения си поглед към света и изключително ще ви озадачава, ако някой започне да протестира. Вслушайте се и в някой друг, освен в себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!