Сряда, 29 Май 2024
Водолей

Дневен хороскоп
Вторник 07 Август 2018

1653

Дневен хороскоп - Водолей - 07.08.2018 - Действайте сдържано

Напрегнат ден, които едновременно носи белезите на силен късмет и остри конфликти. Ще успеете зя реализацията на целите си, но в повечето случаи с цената на много нерви и ярко напрежение.

Предстоят промени. За момента се очертават като делови. Необходимо е да сте по-сдържани. В много изгодна позиция сте и можете да си позволите пълна свобода на действие. Не изневерявайте на стила си и всичко ще бъде наред. Опитайте да провокирате отсрещната страна да предприеме първите стъпки. А що се касае до любовта, там отдавна трябваше да сте по-решителни и да заложите на сигурното. Няма да получите финансовите постъпления, на които разчитате, но не изпадайте в паника и се въздържайте от прояви на агресия.

Опитайте се да намерите резервен вариант за спешните разплащания. Причините за изненадващото днешно забавяне скоро ще отпаднат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!