Неделя, 5 Април 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Вторник 06 Март 2018

3652

Дневен хороскоп - Водолей - 06.03.2018 - Твърде активен ден

Делови срещи, договаряния, промени и пътувания ще определят активността на много от вас днес. Във вторник положителните съдбовни влияния не само, че не отминават Водолеите под формата на предоставените чудесни възможности за делова сполука и финансови постъпления.

Предоставят благодатни условия и за осъществяване на отдавна желани лични цели и предпочитания. При малка част от вас обаче не са изключени затруднения от технически или служебен характер. За съжаление ще ви бъде трудно да им отговорите според разбиранията си и то не по ваша вина. Ще трябва да се съобразявате с обстановката и мнението на колегите си, въпреки проблемите. Мислете позитивно и не се забърквайте в интриги.

Ако днешната ви работа е екипна не е изключено да попаднете в конфликтна ситуация. В състояние сте да работите много по-бързо и по-ефективно от околните и забележките ви ще предизвикат остра реакция. Постарайте се да не засягате ничие самочувствие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година