Събота, 9 Декември 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 04 Март 2018

3741

Дневен хороскоп - Водолей - 04.03.2018 - Нестабилност

Проблематичен ден, през който представителите на Водолей едва ли ще имат шанса да реализират намеренията си. Причината за това се корени във факта, че обстоятелствата около вас са бързо променливи, което от своя страна предизвиква видима нестабилност.

Ще продължи два дни. Развитието на събитията може да породи у вас различни чувства, но не бързайте с изводите. Не всичко е такова, каквото изглежда. Отчитайки и дребните неща, не спестявайте добрите си думи за хората около вас. Със сигурност има какво да им кажете, стига да имате сърце за това. Избягвайте разговорите с хора, които познавате от скоро или съвсем слабо. Всяка ваша дума може да бъде използвана във ваша вреда.

Изобщо, дистанцирайте се от конфликти, за които ще ви е трудно да си обясните даже причините. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!