Сряда, 24 Април 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Сряда 04 Април 2018

3056

Дневен хороскоп - Водолей - 04.04.2018 - Обществени контакти

Сряда е благодатна и успешна, но ражда мрачни мисли у мнозина от Водолеите и събужда агресивни настроения. Причина за състоянието на мнозина е неправилно обвинение от някого, което естествено ще предизвиква справедливия ви гняв.

Изясняване на ситуацията ще е скоро. Днес работата в екип ще е ползотворна за вас, има какво да научите и да споделите. За други от вас денят се свързва с подобряване на финансите чрез търговски операции, рента или от пряка заетост. Находчиво ще се възползвате от нечии пропуск, като решите възникнал спор в своя полза. Бъдете готови да разместите задачите си за днес по независещи от вас причини.

Някой ще закъснее, друг ще ви прехвърли работата си, трети ще реши, че трябва да си тръгне по-рано и какво ли още не. Излишно е да си късат нервите. Преценете как да реагирате, за да не си разваляте отношенията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година