Петък, 6 Декември 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 31 Декември 2017

3276

Дневен хороскоп - Водолей - 31.12.2017 - Бъдете смели

Смели и важни решения ще трябва да вземат Водолеите през днешния ден. Със занимания, насочени към вас самите и нещата, които ви вълнуват ще подредите мислите си и контролирате емоциите си.

Добро решение е да разчитате повече на себе си и по-малко на близки и роднини. Успеете ли, делата ви ще потръгнат, следвайки най-доброто, на което сте способни. Здравословните ви проблеми ще отшумят, стига да се отнесете сериозно към тях. Усетите ли умора, спрете и починете. Денят е измежду най-добрите за пречистване, гладуване и намиране на изход в кризисни ситуации. Нечие решение ще ви накара да заемете твърда позиция по въпрос, който противоречи на разбиранията ви за етика и бизнес. Проявете неотстъпчивостта си, щом съзирате заплаха за нещата, в които вярвате.

Дано така въздействате на отсрещната страна да преосмисли намеренията си. Създайте ред около себе си. Прегледайте шкафовете, гардеробите, документите си. Изхвърлете или подарете всичко ненужно. Помислете и за личните отношения. Може би има контакти, които отдавна е трябвало да ревизирате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година