Сряда, 5 Август 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 31 Декември 2017

3344

Дневен хороскоп - Водолей - 31.12.2017 - Бъдете смели

Смели и важни решения ще трябва да вземат Водолеите през днешния ден. Със занимания, насочени към вас самите и нещата, които ви вълнуват ще подредите мислите си и контролирате емоциите си.

Добро решение е да разчитате повече на себе си и по-малко на близки и роднини. Успеете ли, делата ви ще потръгнат, следвайки най-доброто, на което сте способни. Здравословните ви проблеми ще отшумят, стига да се отнесете сериозно към тях. Усетите ли умора, спрете и починете. Денят е измежду най-добрите за пречистване, гладуване и намиране на изход в кризисни ситуации. Нечие решение ще ви накара да заемете твърда позиция по въпрос, който противоречи на разбиранията ви за етика и бизнес. Проявете неотстъпчивостта си, щом съзирате заплаха за нещата, в които вярвате.

Дано така въздействате на отсрещната страна да преосмисли намеренията си. Създайте ред около себе си. Прегледайте шкафовете, гардеробите, документите си. Изхвърлете или подарете всичко ненужно. Помислете и за личните отношения. Може би има контакти, които отдавна е трябвало да ревизирате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година