Петък, 24 Май 2024
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 30 Октомври 2017

4295

Дневен хороскоп - Водолей - 30.10.2017 - Не хитрувайте

Понеделник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. На първо място са хитростта и лъжите.

Тръгнете ли по този път, може и да успеете за целите си, но много скоро ще платите тежка цена с доста неприятни последствия. Денят не е подходящ за срещи и взимане на важни решения, могат да доведат до разрив в отношенията. Въпреки всичко нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес. Ще се случи изненада, свързана с личните ви отношения.

Най-добрата тактика би била за известно време да се дистанцирате и да обмислите приоритетите и участието си в конкретната връзка. Не вярвайте на клюки, търсете информация само „от извора“. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!