Петък, 13 Декември 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 30 Март 2018

2923

Дневен хороскоп - Водолей - 30.03.2018 - Хубави контакти в обществото

Ако възникнат проблеми от финансово естество с колеги или партньори, петък може неочаквано да ви изненада с конфликти. По отношение на важни контакти в обществените и деловите среди, за преговори или във връзка с пътувания – пак от делово естество, денят носи чудесни резултати.

Повече разчитайте на себе си и не прекалявайте със забележките си към околните. Недоволството ви може да породи желание у някои за дистанция. Съсредоточете се върху работата си и ще постигнете повече. С наличните финанси ще балансирате нуждите си успешно. Ако сте разсеяни може да пропуснете някои подробности от днешните събития. Едва ли ще се случи нещо фатално, но ако усетите, че някой е недоволен или сте направили лошо впечатление опитайте да се измъкнете с шега.

Не прекалявайте с разходите и не носете със себе си важни документи. Може да загубите нещо. Отпуснете се и се повеселете вечерта. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година