Петък, 24 Май 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Сряда 30 Март 2016

2014

Напрегнат ден

Напрегнат ден, който в много случаи говори за неспазени уговорки, опити за мошеничество от делови партньори и за силно недоверие. Някои от зодията ще развалят сключен договор, а на други ще им бъде предложено сключването на такъв. Днес не е най-добрият ден за споразумения. Ще имате успехи, ако сами се погрижите за себе си и не чакате друг да го направи. И друг път сте изпадали в подобна ситуация, за това няма да бъдете затруднени. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате духовно. С артистичните си таланти ще печелите аплодисментите на публиката.

Не бързайте много, че да не се срамувате после от последствията. Бъдете по-скромни в изказванията си към околните и не избързвайте в преценките си за тях. Сравнително добре се развиват личните дейности, макар и не с желания резултат. Дайте им малко повече време. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година