Неделя, 10 Декември 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Вторник 30 Януари 2018

3492

Дневен хороскоп - Водолей - 30.01.2018 - Не давайте предимство на емоциите

На срещи от професионален, обществен, политически и личен характер ще обсъждате развития и нови идеи. Водолеите разполагат с изключителен шанс за осъществяване на проектите си, но и с много слаби възможности за себевладеене.

При това положение е редно да дадете предимство но креативния фактор и да подчините емоционалността си на волята за сполука. В противен случай ще си навредите. Повече ще работите и по-малко ще считате за нужно да се обяснявате, което поведение ще ви донесе и успехи днес. Милеете за близките си, но не тълкувайте погрешно проблемите им. Едва ли ще ви остане време за почивка и странични занимания днес. Ще се наложи да отделите време много повече за решаване на чужди проблеми, отколкото на своите собствени, но какво да ви прави човек като сте толкова услужливи...

За да се справите с умората използвайте възможностите на музико- или арома терапията вечерта. По здравословни теми се консултирайте със специалисти, особено при наличие на здравословен проблем. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!