Четвъртък, 18 Юли 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 30 Декември 2017

3517

Дневен хороскоп - Водолей - 30.12.2017 - Делови и паричен шанс

Събота е хубава, разкрива значителни лични възможности и шанс за печалби. Много важно е да държите експанзивната си емоционалност под контрол.

Всякакъв вид гневни реакции, насочени към партньор от деловите среди ще е голяма грешка, която ще ви докара явни загуби и бъдещи проблеми. Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате. Събитията ще са динамични, а вие ще останете с впечатлението, че целият свят се опитва да получи вниманието ви.

Ще получите толкова много покани за партита или други развлечения, че ще ви се иска да се клонирате. И тъй като това на този етап е невъзможно най-добре е да откажете на всички, за да се оскърбите някого. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година