Вторник, 3 Август 2021
Водолей

Дневен хороскоп
Сряда 29 Ноември 2017

3409

Дневен хороскоп - Водолей - 29.11.2017 - Бизнес успех

Водолеите разполагат с чудесни възможности за финансова реализация и за достигане до делови успехи. Сполуката е с вас и по отношение на обществените контакти и за придвижването на лични дела.

През този ден имате значителен шанс за успешно провеждане на преговори и за стабилизиране на взаимоотношенията с приятели или партньори от бизнеса. При бизнесмените дори се разкрива чудесна възможност за успешна инвестиция или за твърде изгодна сделка. Съвет на близък човек може да ви спести много неприятности днес и дори да ви осигури добра стратегическа позиция. Не бъдете прекомерно самоуверени и се вслушайте в него без да го подлагате на дълго и задълбочено обмисляне. Много е вероятно да нямате време за това, пък и на пръв поглед полезността му е достатъчно безспорна.

Думите изпреварват мислите ви. Прекалено много говорите, съобщавате лични подробности, разкривате намеренията си и ставате уязвими. Любовните проблеми обаче са факт за голяма част от зодията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година