Сряда, 29 Ноември 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

1854

Дневен хороскоп - Водолей - 29.06.2018 - Сполука в личните дела

Всичко, свързано с дома, семейството, интелектуалното ви, физическо и духовно усъвършенстване ще ви носят усещане за полезност. За да премине денят ви спокойно, е добре да се ориентирате към дела от лично естество.

За повечето от зодията напрежението се свързва с бизнеса или службата, и днес не е препоръчително да се ангажирате с цели от делово естество. Неочаквана среща може да ви изкуши да пренебрегнете предварителните си планове и да се впуснете във вълнуваща авантюра. Ако го сторите едва ли ще съжалявате. Текущи сметки може да разстроят мнозина от вас. Разходите надхвърлят очакванията ви. За сметка на това пък примамлива оферта за допълнителни доходи може да ви компенсира донякъде.

Въздържайте се от каквито и да било спорове, макар че няма да сте съгласни с повечето твърдения на събеседниците си. Особено нямате полза от разправии с шефа и най-близките роднини на любимия човек. Последиците ще са непредвидими. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!