Петък, 3 Април 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 29 Август 2016

1481

Дневен хороскоп - Водолей - 29.08.2016 - Справяте се с проблеми

За разлика от друг път, Водолеите са достатъчно мобилизирани през този ден и ще се сблъскат с трудности. Това обаче няма да се окаже проблем за вас. Някои имат основателни причини да оправдаят мобилизацията си, която сега е естествено следствие от множеството фактори за развитие около вас. Само трябва да трабнете това, което искате. Имате много нови планове за следващите дни, но ще е най-добре ако днес отделите повече време за почивка. Ваш приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Не пропускайте възможността да прекарате приятно сред нови и интересни хора. 

Вниманието ви е привлечено от очарователна личност, представител на знаците Близнаци и Везни. Днес е хубаво да приключите с нещата, които сте отлагали цялата изминала седмица. В краен случай може да ги прехвърлите на някой друг, но в никакъв случай не ги отлагайте още. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година