Петък, 29 Май 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 28 Април 2018

1942

Дневен хороскоп - Водолей - 28.04.2018 - Сполука, но и много напрежение

Хармоничен и чист ден, през който е добре да поддържате у себе си хубаво настроение, мисли и намерения. Доста напрегнат ден от гледна точка на противоречия в бизнеса.

Хубаво е да сте сдържани, защото въпреки факта, че съдбовните даденостите, с които разполагате за деня са силни, противниците щи действат подло, настройвайки влиятелни личности срещу вас. Бъдете внимателни. Предстои ви изпълнен с действие ден. Ако сте достатъчно концентрирани и максимално прецизни в работата си, ще си спестите много неприятности. Препоръчително е да сведете излизанията си от вкъщи до минимум, и да потърсите защитата на домашния уют. Това ще ви предпази и от излишно харчене, което днес е много вероятно.

Настроението ви сутринта може да е малко мрачно, но случайна среща с приятел или мил жест определено ще оправят нещата. Наслаждавайте се на дребните радости и не се занимавайте с решаване на отговорни въпроси, особено ако са свързани с по-високи от обичайните разходи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година