Събота, 25 Септември 2021
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

2738

Дневен хороскоп - Водолей - 25.03.2018 - Владейте се и не влизайте в конфликти

Днес бъдете смирени и готови да простите чуждите грешки, без да омаловажавате своите. При Водолеите неприятностите днес засягат службата и бизнеса. Владейте емоциите и наблегнете върху деловата активност.

Неделя е перспективна за вашето разгръщате, което на първо време следва да е насочено предимно в сферата на деловата реализация. Днес е силен личният ви шанс. Ако се почувствате натоварени с повече работа не се сърдете на никого. Сами определяте програмата си и се нагърбвате с прекалено задачи. Не се притеснявайте да грешите, понякога и от това има полза. Не позволявайте на дреболии да развалят настроението ви. Настроението ви е много повече меланхолично, отколкото патетично.

Най-подходящо за днес е да останете в позната обстановка, с подходяща компания на фона на предпочитана музика. Ден за „тихи“ занимания и възстановяване на енергията. За повишаване на импулса може да използвате предпочитана книга или филм. Вечерта си починете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година