Вторник, 26 Март 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 25 Август 2018

1358

Дневен хороскоп - Водолей - 25.08.2018 - Действайте

Много зает ден, свързан с работа и действие заедно с високостоящи личности. Противоречията днес засягат материални въпроси.

Очертават се и някой разговори, които е добре да туширате, защото ситуацията сега е доста нестабилна и може да навреди в реализацията на делови проекти за бъдещето. Днес бъдете внимателни с приказките си да не засегнете човек, на когото държите. Вие сте духовити и остроумни, но не всеки разбира от вашите шеги. Ако ваш приятел има нужда от помощ, бъдете на негово разположение. Дребен, но мил жест на близките ще ви зарадва и зареди с добро настроение.

Може би е добра идея да „им върнете анонса“. Като цяло ситуацията е благоприятна и ще можете да се справите със стари затруднения. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година