Неделя, 31 Май 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 24 Юни 2018

1765

Дневен хороскоп - Водолей - 24.06.2018 - Успех

Изпитания пред толерантността, професионалните ви контакти и отношенията в семейството са сред негативите на деня. Неделя е доста благоприятна за реализация на желаните цели и ще ви радва с чудесни постижения.

Контактите в обществото за едни от знака ще са доста успешни, но за други ще са лоши. Ще е добре да намерите време за посещение при лекар, особено ако имате причини за безпокойства. Предвид нуждите и предстоящите си изяви, ще се стремите към повече сигурност и спокойствие около себе си. По свой начин, интелигентно и в същото време с нотка на егоизъм ще въздействате на събитията в своя полза, без да изпадате в излишна скромност. Но внимавайте и не правете нищо, с което бихте навредили някому, за да не съжалявате впоследствие.

Ще получите интересни делови предложения или оферти за работа, за съвместно участие или за дейности, свързани с неформалните ви интереси. Даже няма да ви хрумне, че сте толкова популярни и първоначално може да ви е трудно да вземете правилно решение. Точно за това е желателно да поискате отсрочка за отговор, докато си създадете ясна представа за ситуацията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година