Четвъртък, 28 Май 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Вторник 24 Юли 2018

2245

Дневен хороскоп - Водолей - 24.07.2018 - Не влизайте в кавги

Вторник е носител на много добри показатели за реализаци на целите, но за да се възползвате от тях не бива да възникват противоречия с околните, защото ще прераснат в много остри неовладяеми кавги, и не е изключено същинските проблеми и грижи да ви притиснат едва след това.

В заниманията си днес ще откриете предимства, които до сега не сте осмисляли. Не бъдете прекалено доверчиви и не споделяйте намеренията си, преди да сте ги реализирали. Рискувате да си навлечете неприятности. Дипломатичност, проявена в подходящия момент ще повиши авторитета ви. За непознатите дейности разчитайте на творческото си мислене, а за познатите – на логиката. Не се наостряйте, ако чуете негативна оценка за работата си.

Докажете правотата си аргументирано, за да не ви въвлекат в глупав конфликт. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година