Вторник, 23 Април 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 24 Декември 2017

2818

Дневен хороскоп - Водолей - 24.12.2017 - Партньорска дейност

Партньорството и съвместната реализация на цели ще предоставят на Водолеите чудесен шанс за реализация и печалби. В тази връзка трябва да се спомене и неоходимостта от честност.

Решите ли да хитрувате ще последва острота, която ще доведе до поляризация и провал на започнатото. На обществени прояви ще изразите позицията си по дискусионни въпроси и злободневни теми. Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Подбирайте обкръжението си и не позволявайте на всеки, който е с понижено настроение да ви влияе негативно. Проявете предпазливост, когато се намирате на места, където има струпване на много хора. Избягвайте разговорите с непознати. Съчетавайте умствената работа с физическа, за да си осигурите стабилен тонус през целия ден.

В любовта развитията ще ви носят повече удовлетворение и ще ви правят активни. Обичани сте и вие на свой ред покажете привързаността си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година