Петък, 24 Януари 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 23 Юни 2018

1845

Дневен хороскоп - Водолей - 23.06.2018 - Силни позиции

Позициите на Водолеите са предимствени и позволяват добра реализация на лични цели и такива от делово и материално естество. За мнозина се очертават остри сблъсъци с конкуренти, които в повечето случаи са предизвикани от възмутителна некоректност и лъжи по финансов въпрос.

Ще има какво да споделяте и да ви прави доволни, предстоящите развития ще бъдат във ваша полза и в края на деня ще се чувствате в отлична форма. Различното поведение изостря чувствителността ви, но ще си останете уравновесени и прагматични. Пътуванията не са най-подходящи днес, но ако са наложителни, не приспивайте бдителността си. Едва ли ще се случат някакви грандиозни промени, свързани с бита и ежедневието ви, но пък и в никакъв случай денят ви няма да е монотонен.

Преживяванията ви ще са от любовно естество и ще са свързани или с бивша връзка или с актуално ухажване. И в единия, и в другия случай бъдете предпазливи, защото ще навредите на текущата си връзка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година