Четвъртък, 18 Април 2024
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 23 Февруари 2018

3655

Дневен хороскоп - Водолей - 23.02.2018 - Посветете петък на себе си

С отворени сетива ще възприемете по-добре посланията на деня, подтикващи към смирение, пречистване и самоограничения. Денят не е благоприятен за контакти, на които ще дискутиране въпроси от деловото всекидневие или бизнеса.

Същото определение се отнася и към практическата ангажираност с материални дела. Относно финансовите цели шансът ви е приличен, а най-силен е за любовните ви цели. Бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. Мерете приказките си защото е възможно да кажете неща, които да предизвикат сериозен разрив. Подкрепата от родителите ви идва точно навреме. Посветете се на домът си. Задачите ви ще са прекалено много, а по-голямата част от тях и доста сложни. Не отказвайте помощ, но преценете възможностите на „помощниците“ преди да им се доверите.

Дистанцирайте се от хора, които се опитват да ви манипулират. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!