Неделя, 17 Ноември 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3138

Дневен хороскоп - Водолей - 23.12.2017 - Забравете споровете

Неприятният навик на мнозина от Водолеите да се заплитат в спорове, за които предварително е сигурно, че ще прераснат в кавги, ще им изиграе лоша шега. Внимаваите!

Други прилагат неефективни стратегии в службата или бизнеса си, които застрашават бъдещата им стабилност. Атмосферата на дома ще ви помогне да се освободите от притесненията и насърчи към нови и полезни занимания. Новите отговорности, които ви се налага да приемете ще подобрят финансите ви и с тях ще помогнете на семейния бюджет. Не се страхувайте от неизвестното, ще се справите. Паметта ви ще ви припомни отминали подобни случаи. Няма да ви липсва настроение за развлечения и игри. Неформалните контакти ще са интензивни и занимателни.

Ще се случат изненадващи събития, но те първоначално по-скоро ще ви разтревожат, отколкото да ви зарадват. Проследете реакциите на околните и се вслушайте в разговорите им. Ще се убедите, че няма повод за безпокойство. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година