Петък, 20 Септември 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Четвъртък 23 Август 2018

1767

Дневен хороскоп - Водолей - 23.08.2018 - Бъдете активни във всичко

Необходимостта от почтеност в личните и деловите взаимоотношения е подчертана пред този ден, защото присъствието ѝ ще е гаранция за успеха ви.

Има влияния, които предразполагат към хитрост и коварство, но наклоните ле се към тях е сигурно, че ще рискувате сполуката си. Работейки усърдно, ще привеждате в действие всичко, което считате за навременно и добро за вас. Постигнатото ще ви радва, но не и за сметка на някой друг. Отново ще се сближите с човек, с когото сте имали разногласия и заедно ще пристъпите към изпълнението на обща задача. Не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции.

Прегледайте финансовото състояние и разплащанията си. Не се занимавайте със сделки, ако не познавате партньорите. Може да станете жертва на измама. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година