Сряда, 22 Май 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Вторник 22 Май 2018

1739

Дневен хороскоп - Водолей - 22.05.2018 - Владейте се

Нечия подкрепа ще улесни изпълнението на срочна задача, оценете жеста и избягвайте ненужни коментари по негов адрес, пък и по адрес на всеки друг.

От началото на календарната седмица при вас успехите са плътно придружавани от ситуации на повишено нервно напрежение, каквито няма да липсват и днес поради избухването на кавги. Ще е добре ако не участвате в такива,защото сте в началото на нов период, които не бива да започва така. Отнесете се с внимание и разбиране към човек, от когото сте зависими в някаква степен. Способностите ви са безспорни, но никой не е незаменим. Дайте си сметка, че живота ще продължи независимо от вашето решение и не рушете мостовете след себе си.

Освободете се от егото си и станете по-достъпни за другите. Намалете инициативата и контактите. Тонусът ви е леко нисък, а настроението – нестабилно. Действайте с познати методи, не си правете експерименти и не се захващайте за проекти, за които нямате достатъчно подготовка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година