Понеделник, 15 Април 2024
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 22 Юни 2018

2253

Дневен хороскоп - Водолей - 22.06.2018 - Проблематичен ден

Денят не е подходящ за нови начинания и начало на партньорски проекти, но трябва да завършите незавършеното. Денят не ви лишава от благоприятни моменти, свързани с лични цели, но като цяло петък е лош и проблематичен.

Не бива да влизате в спорове, защото няма да достигнете до единодушие. Онова, което би могло да последва, е нарастване на враждебността и яростна конфронтация. Нечии успехи ще събудят у вас желание да се пробвате в сфера, която е нова за вас. Влагайки ентусиазъм и хъс ще имате първите добри резултати, но трябва задълбочена работа. Делово предложение при други от вас може да осигури добри приходи, не бързайте да го отхвърляте.

Не подписвайте финансови документи и изобщо, ако е възможно, не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. По отношение на професионалните задачи ще се натъкнете на непредвидени затруднения, но за сметка на това любовните отношения ще са в най-прекрасния си вид. Не се отказвайте от възможността да се забавлявате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!