Четвъртък, 23 Май 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 21 Май 2018

1881

Дневен хороскоп - Водолей - 21.05.2018 - Трудности с околните

За преобладавата част от зВодолеите този ден ще е напрегнат в службата и в личен план не само поради неотложи делови задължения,но и от гледна точка на взаимоотношения с околните.

Някои от хората, с които работите, тайно и коварно заговарят да ви злепоставят пред някого. Промените, за които работите са в ход, но дали това очаквате. Търсете най-доброто за себе си, без да изпадате в крайности в представите си за бъдещето. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си. Конкуренцията ще се опита да отслаби позициите ви.

Не е изключено да навлязат в територията, да ви обвинят в нарушения или да пуснат сигнал за проверка. Реагирайте сдържано и не се впускайте в пространни обяснения. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година