Понеделник, 15 Април 2024
Водолей

Дневен хороскоп
Вторник 21 Август 2018

2106

Дневен хороскоп - Водолей - 21.08.2018 - Реализация, но и нерви

Вторник е успешен за делови пътувания, предоставя добри възможности за реализация на задачи свързани с обществените среди, но причинява и много ядове от враговете, някои от които на този етап се оказват скрити.

Чрез подкрепата на хора от обществените среди ще постигнете своя цел. Добрата ви енергетика ще създава спокойствие и добро настроение на всички край вас. Задачите на работното място ще владеят вниманието ви изцяло. Други ще се погрижат да подобрят външността си, предвид предстояща среща. Имайте самочувствие и ще впечатлите партньора си. Погрижете се много старателно за себе си преди да тръгнете за където и да било.

Може да предприемете някой и друг не твърде драстичен експеримент с външния си вид. Контактите ви днес ще са такива, че не е без значение какво впечатление ще направите. Приятна новина ще ви зарадва вечерта. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!