Понеделник, 5 Декември 2022
Водолей

Дневен хороскоп
Сряда 20 Септември 2017

3663

Дневен хороскоп - Водолей - 20.09.2017 - Успешен ден

Твърде изразителни възможности за успешно провеждане на преговори относно ново партньорство в бизнеса предоставя сряда за Водолеите. Някои от зодията съчетават любовната и деловата реалност в един образ.

Може би не е лошо, но не пренебрегвайте увеличаващата се вероятност за демобилизация. Не позволявайте на чувствата да ви диктуват поведението днес. Мислете, преди да казвате неща, за които после ще съжалявате. Премереният тон би ви спестил много главоболия за в бъдеще. Семейството ви се нуждае от грижите ви. Ако можете да се задържите по-дълго в играта днес ще бъде много добре. Малко строгост, дори самокритичност днес няма да ви е излишна. Избягвайте проявите на разточителност, щедрите обещания, дългите разговори.

Постарайте се да сте „по-обрани“, по-скромни, да не се набивате излишно на очи, ако не искате да си навлечете нелепи неприятности. Все пак голяма част от инициативата е във ваши ръце. Май всичко около вас се променя по-бързо отколкото сте очаквали. Не се разсейвайте, за да не изостанете от събитията и в никакъв случай не се задълбавайте в детайлите за сметка на панорамния поглед. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година