Събота, 21 Септември 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Сряда 20 Септември 2017

3280

Дневен хороскоп - Водолей - 20.09.2017 - Успешен ден

Твърде изразителни възможности за успешно провеждане на преговори относно ново партньорство в бизнеса предоставя сряда за Водолеите. Някои от зодията съчетават любовната и деловата реалност в един образ.

Може би не е лошо, но не пренебрегвайте увеличаващата се вероятност за демобилизация. Не позволявайте на чувствата да ви диктуват поведението днес. Мислете, преди да казвате неща, за които после ще съжалявате. Премереният тон би ви спестил много главоболия за в бъдеще. Семейството ви се нуждае от грижите ви. Ако можете да се задържите по-дълго в играта днес ще бъде много добре. Малко строгост, дори самокритичност днес няма да ви е излишна. Избягвайте проявите на разточителност, щедрите обещания, дългите разговори.

Постарайте се да сте „по-обрани“, по-скромни, да не се набивате излишно на очи, ако не искате да си навлечете нелепи неприятности. Все пак голяма част от инициативата е във ваши ръце. Май всичко около вас се променя по-бързо отколкото сте очаквали. Не се разсейвайте, за да не изостанете от събитията и в никакъв случай не се задълбавайте в детайлите за сметка на панорамния поглед. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година