Четвъртък, 9 Април 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 02 Ноември 2018

2157

Дневен хороскоп - Водолей - 02.11.2018 - Тежести и неудобства

Тежък и неприятен ден, който отчетливо напомня, че животът ви се разгръща на етапи, които напоследък са се оформили в тройна последователност – активност, застой, изразителна нервност.

Ако не направите необходимото, за да отстраните негативите от всекидневието, затрудненията ще продължат. Ще се опитат да ви измамят и то по начин, по който най-малко очаквате. Това ще ви нарани, за това бъдете адекватни на обстановката. Не допускайте чужда намеса в делата ви и сами гледайте да се справите. Сигурността преди всичко! Тя е нещо, с което не бива да се правят компромиси, нали така? Много неща може да ви объркат, но днес изненадите и радостите ще са повечко, дори и пообъркани.

До вечерта ще удвоите силите си и ще поднесете една наистина вълнуваща емоция на партньора си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година