Петък, 24 Септември 2021
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 02 Март 2018

3316

Дневен хороскоп - Водолей - 02.03.2018 - Бъдете внимателни

С увереност и смели действия ще решавате финансови и семейни въпроси, но и не само тях. Бъдете толерантни и не налагайте мнението и позицията си на всяка цена, за да постигнете повече от очакванията си през днешния ден.

Най-неприятно развитие на деня ще е характерно за Водолеите решили да действат агресивно и заповеднически. Ще „настъпите” някой, който непременно ще ви го върне в подобаващ размер. Денят носи развития за търсещите нова работа и онези, които се нуждаят от подкрепа. Съдбата ще ви изпрати подходящите хора с техните предложения и дано намерите в тях нещо и за себе си. Щадете здравето си и избягвайте натоварващи ви емоционални и физически състояния. Зарадвайте близките си с нещо специално.

Преди да се захванете с важните и спешни задачи отделете малко време и създайте ред около себе си. Пестете си силите, избягвайте контактите с хора, които ви отегчават. Въздържайте се от прибързани и окончателни решения на финансови въпроси. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година