Сряда, 24 Април 2024
Водолей

Дневен хороскоп
Четвъртък 02 Август 2018

1652

Дневен хороскоп - Водолей - 02.08.2018 - Силно променлива ситуация

Ходът на събитията през този ден е променлив. Шансът за сполучлива реализация на целите е налице, но не по-малко реална е и опасността от коварните удари на съперници и открити врагове.

Благоприятно ще преминат контактите и материалните ангажименти с личности от приближения ви кръг. Ще се вълнувате с предстоящите си изяви, не без основание храните позитивни очаквания. Ще се отнесете достатъчно сериозно към едно предизвикателство и то ще промени нещо в живота ви. Имайки повече яснота, делата ви ще поемат ускорен ход към успешното им приключване. Любовта е силата, която стои на ваша страна.

Не се престаравайте и не правете забележки за чужди грешки. Ще направите впечатление с работата си не търсете по-силен ефект с допълнителни критики. Моментът не е подходящ за насрочване на любовна среща. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!