Вторник, 5 Декември 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Април 2018

3848

Дневен хороскоп - Водолей - 19.04.2018 - Тежък и напрегнат ден

Неблагоприятната енергетика създава предпоставки за недоразумения и разочарования. Този ден ще е напрегнат за Водолеите. Взаимоотношенията в деловите среди не са достатъчно честни и ще дестабилизират опитите за реализация на целите ви.

По-добрите ви възможности се свързват с близкия кръг и с пътувания по дадени въпроси, които най-често са от лично естество. Добри попадения в бизнеса ще има и ще се отразят благоприятно на финансите ви, но в следващите дни. Скоро ще можете да удовлетворите желанията на близките си. Добрите сили работят във ваша подкрепа. На работното място не предявявайте излишни претенции. Духовните ви състояния все по-често стават загадка и за самите вас.

Прекалено сте чувствителни на тема любов и романтика. Измъчват ви съмнения, които не можете нито да потвърдите, нито да отречете. По-добре е да не обсъждате личните си отношения точно днес. Няма да постигнете очаквания резултат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!