Вторник, 26 Март 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 18 Март 2018

2569

Дневен хороскоп - Водолей - 18.03.2018 - Пазете се!

Работата, семейството и приятелите ще направят деня ви по-спокоен и успешен. Не се съблазнявайте от „съвети”, които ви насочват към неправомерни действия, защото точно тяхното изпълнение ще ви изправи пред финансови загуби, а в някои случаи ще има и други.

Другата неприятна страна на неделя са откровените измами и конфликтите. Често се движат заедно. Все пак поради своя си причина имате добро настроение и то ви стимулира да търсите още шансове за изяви. Няма дълго да ги търсите, скоро ще ви се предложат и трябва да действате. За околните сте извор на идеи, и добри хрумвания. Бъдете по-често приятел с децата си, отколкото техен съдник. Осигурете си почивка, която ще ви възстанови и физически, и психически.

Дали ще си организирате кратко пътуване, среща с приятели или духовно развлечение, няма значение. Смисълът е да преодолеете стреса и да отключите въображението си. Сексът също не е за пренебрегване като възстановителен вариант. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година