Сряда, 29 Януари 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 18 Май 2018

1963

Дневен хороскоп - Водолей - 18.05.2018 - Контрирайте кавгите

Каквито и чувства да ви владеят през днешния ден е сигурно, че няма да останете безучастни, а прагматично ще се включите в събитията, извличайки повече за себе си.

Независимо дали причините за повишената ви нервност се основават на домашни противоречия, или са плод на остри кавги в приятелското обкръжение, ще е много добре ако подходите разумно и наложите ограничение на разрастването им, преди овладяването им да е станало невъзможно. Весели и разсеяни сте днес, а и като че ли имате талант да откривате комичното и в най-сериозните и напрегнати ситуации. Това ви прави желан събеседник и мнозина търсят компанията ви. При професионалните си ангажименти печелите искрени симпатии с това си държане.

Ще имате възможност да стартирате сделка, свързана с имущество или да уредите юридически проблем в своя полза. Внимавайте какви документи подписвате, по-разсеяни сте от обикновено. Обсъждайте всички скъпи покупки с членовете на семейството. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година