Петък, 15 Ноември 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Декември 2017

3938

Дневен хороскоп - Водолей - 18.12.2017 - Не се отпускайте

Понеделник подчертава наличието на две противоположни тенденции при Водолеите. Едната е ярко положителна и носи силен късмет и сполука, а другата е негативна и формира условия за провал в деловия сектор.

За да избегнете лошото развитие е необходимо до действате усилено в деловата сфера. Днес е възможно да се почувствате отегчени, нетърпеливи и раздразнителни. Изключително активни сте днес и едва ли ще се задържате дълго на едно място. Това обаче може да породи разногласия с близките ви, които не са очаровани от вашата инициативност. Бъдете сигурни обаче, че тя ще бъде оценена ако не от тях, то от хора, с които ви предстои да се сближите. Отнасяйте се отговорно към собствените си финанси. Избягвайте проявите на разточителност, особено в обкръжението на непознати.

Личност от противоположния пол ще ви очарова. Съществуват предпоставки за вълнуващи романтични преживявания.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година