Сряда, 8 Април 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Април 2016

1702

Без конфликти

През този ден представителите на Водолей няма да си позволят да влязат в конфликтни ситуации, които значително да изнервят обстановката. В определени случаи ще се стигне до леко напрежение, но не и за взаимоотношенията с човек от приятелската среда, с когото най-вероятно имате и съвместна делова активност. За мнозина Водолеи денят е прекрасен. Днес ще намерите време за всичко, плановете ви ще се реализират точно както ги искате. Обърнете повече внимание на близките си, може би напоследък сте твърде заети и пропускате нещо важно свързано с тях.

Неизвестно защо ще се опитвате да създавате дилеми пред себе си, а всъщност причината вътрешната ви неудовлетвореност от живота. Това са пълни глупости, за това опитайте да сключите примирие със себе си, защото по този начин бързо ще изтощите батериите си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година