Четвъртък, 30 Ноември 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 17 Март 2018

3289

Дневен хороскоп - Водолей - 17.03.2018 - Прекратяване на партньорство

Денят е благоприятен и успешен за Водолеите, а успешната ви реализация е извън съмнение. Налице е обаче смущаващ факт, който засяга онези от родените в зодията, които работят на партньорски начала.

Става дума за остри противоречия, които ще прекратят нелепо партньорството. За повечето от вас денят е свързан с придобивки и утвърждаване на позиции. Поели сте инициативи, които не търпят отлагане и е добре да включите в тях участието и на други хора, ще ви бъде по-лесно осъществяването им. Готовността ви да сте на подходящото място ще ви направи победители в една надпревара. Не позволявайте на никой да ви използва за лични цели.

Отстоявайте мнението и поставяйте изискванията си своевременно. Както времето, така и труда ви си имат цена и трябва да я изискате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!