Вторник, 19 Март 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 17 Март 2018

2880

Дневен хороскоп - Водолей - 17.03.2018 - Прекратяване на партньорство

Денят е благоприятен и успешен за Водолеите, а успешната ви реализация е извън съмнение. Налице е обаче смущаващ факт, който засяга онези от родените в зодията, които работят на партньорски начала.

Става дума за остри противоречия, които ще прекратят нелепо партньорството. За повечето от вас денят е свързан с придобивки и утвърждаване на позиции. Поели сте инициативи, които не търпят отлагане и е добре да включите в тях участието и на други хора, ще ви бъде по-лесно осъществяването им. Готовността ви да сте на подходящото място ще ви направи победители в една надпревара. Не позволявайте на никой да ви използва за лични цели.

Отстоявайте мнението и поставяйте изискванията си своевременно. Както времето, така и труда ви си имат цена и трябва да я изискате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година