Неделя, 26 Март 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Четвъртък 17 Май 2018

2345

Дневен хороскоп - Водолей - 17.05.2018 - Избягвайте конфликтите

Напрежението в четвъртък при Водолеите се свързва със споровете, които възникват в службата. За мнозина те са по парични причини. Финансови конфликти се очертават и при бизнесмените, които в определени случаи визират партньорството.

Някои настойчиво се отклоняват от закона. Днес работата в екип ще е ползотворна за вас, има какво да научите и да споделите. За други от вас денят се свързва с подобряване на финансите чрез търговски операции, рента или от пряка заетост. Находчиво ще се възползвате от нечии пропуск, като решите възникнал спор в своя полза. Заемете се с онова, което ви е най-трудно или което преди известно време по някакви причини сте отложили.

Всички с удоволствие ще ви помагат, ако не сте прекалено придирчиви. Не прекалявайте с „оригиналните“ предложения, не всеки може да мисли толкова бързо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-