Вторник, 9 Август 2022
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 17 Юни 2018

1876

Дневен хороскоп - Водолей - 17.06.2018 - Душевен дискомфорт

Насърчени, ще търсите и намирате правилните решения на професионални, финансови и житейски въпроси, и практично ще се възползвате от познанството си с хора.

Лична стабилност и печалби не липсват за Водолеите днес, но въпреки това денят едва ли ще им създаде усещане за комфорт. Причините за това усещане не са елементарни. Свързани са с необходимостта от духовно пробуждане, или с преодоляване на порок, изправяне срещу злото и т. н. Съсредоточете се върху предстоящите си ангажименти. Бъдете по-търпеливи с хората, с които общувате. Въпреки почивния ден мнозина ще са ангажирани с професионални задачи. Имате много да наваксвате в тази насока. Непредвидени семейни проблеми ще ви принудят да отложите добър повод за празнуване.

Вероятно ще ви помолят да разрешите спор между приятелите ви, които са се оформили в две групи. За всеобщо удивление вие ще интерпретирате фактите по съвсем различен начин и ще намерите решение, удовлетворяващо и едните, и другите. Не е изключено да ви поканят на уж неформална среща, което ще придобие романтичен нюанс. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година