Четвъртък, 9 Април 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 17 Февруари 2018

3402

Дневен хороскоп - Водолей - 17.02.2018 - В ритъма на промените

За преобладаващата част от Водолеите този ден ще премине в условията на значително психическо натоварване и много служебни задачи.

В настоящия момент това не е странно, защото се подготвя за вас началото на нов годишен цикъл в живота ви. Привличайки вниманието на повече хора върху себе си ще се почувствате поласкани и с желание за следващи изяви. Ще създавате приятелства и връзки, удовлетворяващи ви с познанията и емоциите, които ви носят. Но работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи. Действайте самостоятелно. Наблюдавайте поведението на околните и бъдете предпазливи. Не позволявайте да ви въвличат в междуличностни конфликти и да изискват мнението ви. Ще попаднете в неприятна ситуация.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година