Петък, 19 Април 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 16 Март 2018

3379

Дневен хороскоп - Водолей - 16.03.2018 - Проявете повече търпение

Не се затваряйте за съвети и предложения, но бъдете прозорливи. При Водолеите не може да се каже, че им липсва перспектива, но че имат проблеми с търпението е очевидно.

Не се поддавайте на невъздържаност и никога не забравяйте, че рязкостта във вашето поведение е най-големият ви враг. Не му позволя-вайте да диктува поведението ви през деня. Действайте решително и не проявявайте слабост във важна ситуация. Възможно е да получите допълнителни приходи, което ще заздрави самочувствието ви. Не харчете прекалено много, помислете за практичността на покупките. Жилищен проблем, в центъра на който сте вие, започва бавно да набира скорост.

Опитайте се да съгласувате мислите и чувствата си. Това, че някой има изисквания съвсем не го прави ваш враг. От друга страна, обаче това че някой приема твърденията ви с усмивка не го прави и ваш приятел. Запазете дистанция. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година