Петък, 24 Март 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 16 Юли 2018

1787

Дневен хороскоп - Водолей - 16.07.2018 - Не нарушавайте разбирателството в службата

Ако се почувствате тревожни, дори и без конкретен повод, с позитивна мисъл и нагласа може да се преборите с депресията. Ако нервността у преобладаващото мнозинство от представители на други знаци от Зодиака е твърде висока, то у мнозина от вас и от следващите ви Риби е почти неукротима.

След остър скандал ще се освободите от травмиращи ви личности, но внимавайте за служебните взаимоотношения. Заети сте с много задачи и едва ли ще усетите този ден. Организирайте се така, че да имате време за всичко, което искате да свършите. Приятел може да ви помоли за услуга, на която не бива да отказвате, каквото и да ви струва това. Не разваляйте доброто си настроение, това би се отразило негативно на околните.

Намалете темпото и се занимавайте предимно с познати дейности. Редувайте работа с почивка и физически с интелектуални занимания според предпочитанията си. Организирайте деня си така, че да възстановите енергетиката максимално. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-