Събота, 20 Април 2024
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 16 Април 2018

3462

Дневен хороскоп - Водолей - 16.04.2018 - Бъдете достатъчно критични

Ще живеете спокойно, ако изключите от поведението си прояви на злоба, агресия и не изпадате в крайности на духа. Този ден носи доста напрежение на Водолеите защото тайни и явни врагове ще пречат за осъществяването на намеренията ви.

Ще е добре да действате усърдно по онези ресори, които ще ви позволят да стабилизирате позициите си. Бъдете критични към съблазните предложения. Фалшиви са! Бъдете повече реалисти, нямате нужда от фалшиви обещания и блясък, който не радва сърцето ви. По-малко споделяйте плановете си и работете самостоятелно за тяхното осъществяване. Обкръжението ви е пъстроцветно, изберете подходящите хора, с които ви е приятно да общувате.

Настроението ви е романтично дори сантиментално. Ще се почувствате най-добре, ако се уедините и вглъбите в собствените си спомени. Мислете за приятните, а не за тъжните. Така или иначе не можете да промените нещо, което вече се е случило. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!