Вторник, 9 Август 2022
Водолей

Дневен хороскоп
Неделя 15 Октомври 2017

3466

Дневен хороскоп - Водолей - 15.10.2017 - Владейте нервността

Високата нервност характерна за Водолеите, винаги е била вашият враг номер едно, а емоционалното ви състояние днес не се отличава с особена позитивност. За момента е най-опасно да влизате в конфликти, защото по-агресивните едва ли запазят спокойствие, и развръзката ще е негативна.

Част от плановете ви днес едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. В края на деня получавате предложение, което много ще ви изкуши. Преценете добре дали ще имате сили да се включите в планираното мероприятие. Някой от събеседниците ви може да се опита да ви провокира с прекалено директни въпроси, които няма да ви е приятно да обсъждате. Постарайте се своевременно да смените темата, вместо да изопачавате истината. Рано или късно опитът за измама ще се разбере и няма да е във ваша полза.

Чудесен завършек на една усилна седмица. През деня вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин. Можете да разчитате на авторитета си, за да внушите идеите си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година