Неделя, 25 Август 2019
Водолей

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Февруари 2018

3593

Дневен хороскоп - Водолей - 15.02.2018 - Напрегнат ден

У много от вас чувствителността е изострена и засилва желанието ви да бъдете коректив на чуждите мисли, намерения и действия. Четвъртък ще е труден за Водолеите.

Най-силно напрежение се очертава по въпроси от делови и финансов порядък, където вероятността да намерите разумно споразумение устройващо двете страни е крайно ограничена. Възникналите противоречия ще попречат и за реализация на друга цел. Остава ви още малко работа преди да завършите проект, по който работите от доста време. Бъдете спокойни, че този момент е съвсем близо и не изоставяйте ритъма си на работа. Радвате се от сърце на успехите на свой близък човек. Преценете какъв съвет да дадете на свой приятел относно негов личен въпрос.

Ще попаднете в деликатна ситуация. Настроението ви е романтично. Не е лошо да флиртувате, но не го правете на работното място. Отделете време за подобряване отношенията с колегите, вместо да се престаравате със служебните задачи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година