Петък, 24 Март 2023
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 14 Май 2018

2547

Дневен хороскоп - Водолей - 14.05.2018 - Не се поддавайте на гняв

Всяко обвързване през днешния ден крие риск от емоционално и физическо натоварване. Водолеите разполагат със значително предимство за реализация на делови, лични, финансови или други цели, а сполуката ви ще зависи единствено от умението да се възползвате от шанса си.

За мнозина няма да е лесно да го сторят, защото трябва да преодолеят качествено гневните си импулси. Потиснете раздразнението си за да не влошите отношенията си с близък човек. Бъдете по-толерантни и открити за успеха на другите, и насърчавайте позитивните им опити. Вие можете да го направите. Освен това се съсредоточете и върху бъдещите си проекти, от там ще дойдат печалбите ви. Ще имате доста срещи и разговори в днешния ден, но хубавото е, че ще са неформални и няма да ви ангажират с активно участие.

Не е изключено да ви посетят стари приятели с идея за някакво развлечение. Не се двоумете, особено ако партито ще е извън вашия дом. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-