Вторник, 16 Юли 2024
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 13 Октомври 2017

3296

Дневен хороскоп - Водолей - 13.10.2017 - Материален успех

Характерно явление за Водолеите в петък е материалният успех. Действайте категорично, не се разсейвайте с незначителни ангажименти, и сполуката ви ще е пълна.

Не е изключено отношението ви към колега чувствително да се влоши и охладнее, поради клевети по ваш адрес. Днес ще се наложи да отстоявате интересите си, ако искате да довършите започнат от вас проект. Ще успеете да преодолеете пречките, които срещате по пътя си, само ако се въоръжите с търпение и преследвате докрай целите си. Предстои ви приятна изненада, която съвсем не сте очаквали от човека до себе си. Мислите ви ще са насочени много повече към работата, отколкото към личните, а още по-малко към романтичните отношения. Не е изключено любимият човек да поиска провеждане на разговор, който ви натоварва и нямате ясна визия по темата.

Опитайте се да го избегнете без да навредите на отношенията си. Ще се чувствате уверени в себе си и готови за действия. Инициативите ви може да се сторят малко досадни за някой. Не мърморете толкова, бъдете по-позитивни. Следобедът е подходящ за пазаруване, особено на тоалети. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!