Вторник, 21 Септември 2021
Водолей

Дневен хороскоп
Петък 13 Април 2018

3524

Дневен хороскоп - Водолей - 13.04.2018 - Леки проблеми

Съдбата ще ви срещне с някого, от когото можете да заимствате печеливши идеи. Пълнолунието ви прави по-чувствителни и лесно дразними, за това бъдете предпазливи и не предприемайте инициативи.

Повишената нервност винаги и за всеки е лош съветник, а днес Водолеите са именно в състояние на нервна превъзбуда, която може да ги тласне към кавги, а в някои случаи и към злостни действия. Днес ще е наложително стриктно да се съобразявате с юридическите постановки. Възможни са бюрократични спънки да предизвикат недоволството ви. В личен план ви очакват изненадващи ситуации, с които ще се справите достойно. Бъдете по-отворени към възможностите, които имате в личен план.

Ще имате възможност да реализирате дори най-щурите си идеи. Разчитайте на приятелите, няма ва ди подведат. Не отлагайте нищо за „по-късно“, защото ще се получи така, че никога няма да направите отложеното. Обръщайте внимание на външния си вид, ще общувате с непознати. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година