Четвъртък, 28 Май 2020
Водолей

Дневен хороскоп
Събота 12 Май 2018

1848

Дневен хороскоп - Водолей - 12.05.2018 - Преодолейте нестабилността

Прозорливи сте и сами разбирате, че не е по силите ви да промените другите. Без никакви резерви може да се каже, че събота е доста успешна за Водолеите, но възникват някои подробности, с които трябва да се съобразите.

Става дума за нестабилността, обхванала мнозина от родените в знака. Задължително е да я преодолеете още сега преди да ви е навредила. Започване на нов проект или дейност, която ще ви свърже с нови хора. На други ще им се наложи да вземат неотложни решени, поради спешността на задачите им. Напрежението ще повиши градуса на емоциите ви, за това се пазете от конфликти и ограничете общуването с хора, от които зависите финансово.

Започнете деня с онези дейности, които изискват вдъхновение и творчески подход. Ще ви се получат добре, но и в известна степен ще ви изтощят. След обед намалете контактите, а вечерта си осигурете достатъчно сън. Не прекалявайте с алкохол и тонизиращи напитки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година